Swingende kerst in Cuba

Wil je swingend het nieuwe jaar in? Kerst en Oud & Nieuw vieren in het land van de sigaren, klassieke auto’s, rum en spierwitte stranden? Speciaal voor de kerstvakantie heeft Riksja Travel individuele kerstrondreizen naar Cuba samengesteld. In deze tijd van het jaar zijn de temperaturen ideaal om naar Cuba te gaan.

kerst-cuba

Riksja Travel regelt de reis zo dat je kerst viert op het dorpsplein tussen de groene tabaksvelden bij Viñales en je met Oud & Nieuw op het spierwitte strand van Cayo Santa Maria kunt proosten op het nieuwe jaar. Deze dagen kun je genieten van het ‘niets moet/alles mag’ gevoel en bijkomen van de opgedane indrukken tijdens de reis. Met een goed boek in de schaduw van de palmbomen en ter afwisseling even lekker de zee in. Als je je dag liever wat actiever besteedt, dan kun je via het hotel kayakken, windsurfen, zeilen en snorkelen.

Swingend het nieuwe jaar in
Deze kerstreis is een comfortreis. In vergelijking met de kerstreis ‘Vier kerst op z’n Cubaans’ zijn de accommodaties waar je verblijft net iets comfortabeler. Er is tijdens deze kerstrondreizen gekozen voor sfeervolle en verzorgde accommodaties, die goed bij Cuba passen. Zo slaap je bijvoorbeeld in een koloniaal hotel in het oude Havana en in een bungalow aan het strand.

Ook tijdens deze kerstrondreis ga je twee weken per auto relaxt door Cuba. Natuurlijk bezoek je het koloniale Havana en kleurrijke Trinidad. Onderweg reis je door het binnenland, waarbij groene valleien, ossenkarren en pittoreske dorpjes aan het landschap voorbij glijden. Op het einde van je reis kun je heerlijk bijkomen in een comfortabel all-inclusive hotel aan het spierwitte strand van Cayo Santa Maria.

vinales-cuba

One thought on “Swingende kerst in Cuba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*