Voordelige citytrips

De winter staat weer voor de deur en het is verleidelijk om je geluk in warmere oorden te beproeven. Hotelprijsvergelijksite HotelsCombined heeft voor jou de negen meest aantrekkelijke zonnige wintercitytrips uitgezocht met overnachtingen in een driesterrenhotel onder de 90 euro. Kleur bij tijdens een middagje shoppen in een bruisende souk in Marrakech, neem een nieuwjaarsduik in de Dode Zee bij een bezoek aan Tel Aviv, of drink een “Agua de Valencia” in Valencia.

dode-zee

Top 9 zonnige wintercitytrips onder de 90 euro*

  1. Marrakech: € 31,03
  2. Lissabon: € 35,06
  3. Napels: € 37,98
  4. Sevilla: € 48,16
  5. Valencia: € 52,66
  6. Rome: € 59,27
  7. Barcelona: € 67,12
  8. Dubai: € 77,47
  9. Tel Aviv: € 88,90

* Periode 1 november – 11 december
** Prijzen zijn gemiddelde hotelprijzen per nacht in 3* hotels per tweepersoonskamer

marrakech

Ontsnap naar de zon: 10% goedkoper dan in 2012
Er zijn veel goede redenen om juist nu een zonnige citytrip te maken en niet alleen vanwege de temperaturen die in Marrakech en Dubai zelfs in november nog oplopen tot 40 graden. In Barcelona, Valencia en Sevilla maakt de zon ’s avonds plaats voor duizenden lichtjes en kerstmarkten die deze Spaanse steden laten stralen. Ook Tel Aviv licht op tijdens Chanoeka, ook wel het lichtjesfeest, de joodse tegenhanger van kerst. Daarnaast heb je in het laagseizoen geen last van eindeloze rijen voor musea en bezienswaardigheden. HotelsCombined signaleert dat hotelovernachtingen in zonnige steden tijdens het najaar gemiddeld 10% goedkoper zijn dan in 2012 en bespaart je vanwege haar “meta” zoekfunctie veel tijd en zoekwerk naar het leukste hotel voor de beste prijs.

agua_de_valencia120.000 bestemmingen, 400.00 hotels en 40 talen
HotelsCombined is een van oorsprong Australisch bedrijf dat sinds 2005 bestaat en beschikbaar is in 40 talen. De meta hotelprijsvergelijker geeft binnen vier seconden een prijsoverzicht weer van het totale internationale hotelaanbod op 120.000 bestemmingen wereldwijd. De site is geheel gratis te gebruiken, garandeert je de beste prijs voor je hotel en behoedt je voor het urenlang afstruinen van het internet op zoek naar de beste deals.

Over HotelsCombined
HotelsCombined is een van ’s werelds meest toonaangevende hotelprijsvergelijkers. Met zijn onafhankelijke prijsvergelijking biedt de zoekmachine transparantie aan in de zoektocht naar hotels. Het laat reizigers eenvoudig en snel de beste hotelaanbiedingen van de grootste online boekingssites zien. HotelsCombined doorzoekt honderden partnersites en hotelketens, zoals Hotels.nl, Hotels.com, eBookers.nl en Best Western in real time, door actuele prijzen en beschikbaarheid te aggregeren. Elk jaar gebruiken meer dan 200 miljoen mensen HotelsCombined, doorzoeken zij deals over 400.000 hotels in meer dan 120.000 bestemmingen en profiteren zij van kortingen tot 80%. HotelsCombined is beschikbaar in 40 talen en biedt betalingsmogelijkheden in 120 valuta’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*