Met KLM/Delta naar Portland

Vanaf de winter van 2015 vliegt KLM/Delta zeven dagen per week naar Portland. De rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Portland gaat in de zomermaanden al dagelijks, maar in de winter ging de vlucht voorheen vijf keer per week.

Portland

Nu de vlucht deze winter dagelijks wordt uitgevoerd is het extra aantrekkelijk om met de kerst naar Portland in Oregon te reizen.

Kerstbestemming
Portland is een ideale winterbestemming met haar knusse binnenstad, leuke festivals, vele unieke boetiekjes waar je taxfree kunt shoppen en natuurlijk de gateway naar de prachtige natuur van Oregon. In de herfst- en wintermaanden zijn er in Portland vele festivals, zoals VegFest, Northwest Filmmaker’s Festival en Holiday Ale Fest. Vergeet ook niet de parken te bezoeken, met de prachtige herfstkleuren. Uiteraard wordt op 26 november Thanksgiving gevierd. Gedurende de kerstperiode is de gehele stad prachtig verlicht. Het kan bovendien interessant zijn meteen voordelig kerstinkopen te doen, in dit taxfree shopwalhalla.

KLM Werelddeal
Check de KLM Werelddeal Weken. Houd hun website in de gaten voor aantrekkelijke ticketprijzen naar Portland met de rechtstreekse vlucht.
klm
Combineer dit eventueel met een goedkoop parkeren op Schiphol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*