Winterkalender Vlaanderen

De winter doet zijn intrede en de bladeren vallen ondertussen met pakken uit de bomen. Het is tijd voor winterse activiteiten! En laat Toerisme Vlaanderen nu een handige kalender hebben samengesteld met tips voor culturele uitjes, winterpret, kerstmarkten en culinaire tips in Vlaanderen.

Van de Winterfoor in Antwerpen en China Light ZOO tot de Sterrenstoet in Brugge en van de Kerstparade in Brussel tot de Nocturnes van de Zavel. Natuurlijk ontbreken ook de Gentse Winterfeesten en de Sylvestervuren aan de Vlaamse kust niet!

Solden
Bovendien is het na de feestdagen nog niet gedaan met de pret. De hele maand januari staat Vlaanderen namelijk in het teken van de solden. Dit is dé maand om in steden als Antwerpen, Brussel of Gent (designer)kleding, woonartikelen en accessoires in te kopen. Genoeg redenen dus om deze winter een item of publicatie te wijden aan Vlaanderen.

winterkalender-vlaanderen

Download hier de winterkalender

Van verrassende tentoonstellingen, smakelijke streekbieren en kerstshopping tot gezellige winterwandelingen, hartverwarmende kerstconcerten en ijzige pret op de schaatsbaan. Of je nu op stap gaat met z’n tweetjes of met je hele gezin: in deze handige kalender ontdek je precies waar je moet zijn om cultuur op te snuiven, culinair te genieten en de mooiste kerstcadeaus te scoren. Laat je betoveren door de warme Vlaamse wintersfeer en beleef er de meest feeërieke tijd van het jaar. Blader eens door de kalender en plan meteen een onvergetelijk bezoekje naar je gezelligste buurland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*