City Night Line X-mas

City Night Line

Voor kerstinkopen ben je in de grote Europese steden aan het juiste adres. Met City Night Line, de nachttrein van Deutsche Bahn, kun je je inkopen voor de feestdagen combineren met een sfeervolle stedentrip. Al vanaf 49 euro per persoon per enkele reis brengt City Night Line je in een slaapcabine naar de mooiste kerstbestemmingen van Europa.

Met City Night Line naar de mooiste steden in kerstsfeer
Reizen met City Night Line is heel geschikt voor korte trips en weekendjes weg: onderweg slapen, ’s ochtends uitgerust aankomen. De nachttrein brengt je al slapend van Amsterdam, Arnhem en Utrecht, naar bijvoorbeeld hartje München, Hamburg, Kopenhagen, Praag, Zürich of Berlijn!

Gezellig Hamburg
In Hamburg lokken de feestelijk versierde passages rond het stadhuis. Ook in de vele winkels van winkelcentrum Alsterhaus is winkelen een genot: vlak voor de feestdagen zijn de winkels hier van donderdag tot en met zaterdag tot 21.00 uur geopend. De sprookjesachtige schepen aan de Alster bieden al 26 jaar lang vermaak aan jonge bezoekers met een gevarieerd programma. Een ander hoogtepunt is het Überseequartier in het hart van de havenstad waar bezoekers van alle leeftijden zich vergapen aan de mooiste kerstversieringen.

Kerstmarkt in Kopenhagen
In Kopenhagen wacht de feestelijk versierde winkelstraat Strøget met zijn winkels en cafés. Bezoekers kunnen genieten van de kerstsfeer op de kerstmarkt in het wereldberoemde Tivoli park of in de schilderachtige Nyhavn. De sfeervolle haven staat compleet in het teken van de feestdagen met mooi versierde kraampjes met traditionele Deense gebakjes en natuurlijk: glühwein.

Kerstinkopen doen in de Gouden Stad
Met zijn vele kerstmarkten op het Wenceslasplein, het oude stadsplein of op de Havelska is Praag een aantrekkelijke bestemming voor kerst shoppers. Koopjesjagers vinden naast kerstdecoraties en cadeaus ook talloze culinaire hoogstandjes. Degene die op zoek is naar typisch Tsjechisch kristal en glaswerk kan zijn hart ophalen bij de winkels in het historische centrum. Moderne winkels zijn te vinden in de vele nieuwe winkelcentra zoals Palladium of Arkady. Goed om te weten: veel winkels zijn ook op zondag geopend.

City Night Line - Praag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*